’t Neuzeken: nieuw fotomateriaal!

zaterdag 22 juni 2019

’t Neuzeken publiceert in de fotogalerij op haar webpagina de foto’s van thema ‘naar school’.

– Lexi , Nore en Lucy gaan bijna naar de grote school. Maar wat moeten wij nu juist meenemen naar school? Samen ontdekken we wat er in onze boekentas zit. Vooral de koekendoos, waar echte koeken inzitten die ze eens mogen proeven , vinden de kindjes fantastisch.

– Een boekentasje kan verschillende kleuren hebben. De kindjes mogen zoeken welke prentjes bij welke boekentas hoort.

– De baby’s mogen experimenteren met ballonnen. Lucas vond het leuk, tot de ballonnen begonnen te bewegen. Hij vertrouwde ze niet echt ? Mila genoot wel van de bewegende kleurtjes boven haar.  Ook de grotere kindjes vonden de ballonnen geweldig.

Veel kijkplezier!