Dag van de kinderbegeleider!

dinsdag 15 oktober 2019

Dagelijks zetten kinderbegeleiders zich in om van de opvang een fijne en warme plek te maken waar elk kind zich goed voelt!

Kinderbegeleiders verzinnen activiteiten en speelimpulsen, verzorgen, luisteren, zingen liedjes, maken tussendoortjes klaar en spelen. Maar ze ruimen ook op, vertellen verhalen, troosten, vergaderen, volgen vorming om bij te leren en denken na over hoe het nog plezanter kan voor élk kind!

Elke dag weer geven kinderbegeleiders in de kinderopvang complimenten aan de kinderen. Die complimenten doen kinderen groeien, in hun ontwikkeling en in hun zelfvertrouwen. Op 12 oktober 2019, Dag van de Kinderbegeleider, deden we het even andersom: de complimenten werden deze keer aan de kinderbegeleiders gegeven. Door de ouders zeerzeker en ook door de vzw Denderkind bij monde van hun coördinator en adviseur!

Zie ook onze facebookpagina.