Nieuwjaarsbrief van de voorzitter

zaterdag 26 december 2020

Beste ouders

Vooreerst wens ik alle ouders die overkomen van babypaardje te verwelkomen in de VZW Denderkind en mij en de raad van bestuur te verontschuldigen dat corona ons weerhield om persoonlijk met jullie kennis te maken.

Het jaar 2020 eindigt op een voor iedereen onvoorspelbare wijze. Geen oudejaarsavondfeesten, geen familiefeesten, geen vuurwerk maar ook geen recepties. Corona dicteert ons leven.

Dit alles weerhoudt me niet als voorzitter en als spreekbuis van de voltallige raad van bestuur om jullie te danken voor het vertrouwen in onze kinderdagverblijven tijdens het jaar 2020.

Onze medewerkers leverden en leveren nog steeds een fantastisch werk om tijdens deze barre coronatijden onze kinderdagverblijven open te houden.

Je moet het maar doen! Niemand van onze medewerkers gaf forfait en met z’n allen zijn we door het ergste van de eerste lockdown gegaan. Ook nu met de tweede lockdown bieden we schouder aan schouder weerstand aan COVID. We zijn tweemaal getroffen geweest maar deze tegenslag zijn we te boven gekomen en nu loopt alles normaal.

Het jaar 2020 gaf ons ook opportuniteiten. Zo verhuist ’t Neuzeken (18 plaatsen) naar Hofstade, Van der Slotenstraat en wordt ’t Bubbeltje een kinderdagverblijf van 25 plaatsen en werd het kinderdagverblijf ’t Babypaardje overgenomen. Een kinderdagverblijf van niet minder dan 48 plaatsen dat de nieuwe naam ’t Klaroentje kreeg en gelegen is in de Kareelstraat 34 te Aalst aan de uitrit van de autostrade.

Verder wens ik, de leden van de raad van bestuur en alle medewerkers van de VZW Denderkind jullie een gezond 2021 toe met als onderliggende boodschap dat wij jullie verder kunnen dienen zoals in het verleden.

Firmin Verbrugge

Voorzitter VZW Denderkind