’t Bubbeltje

’t Bubbeltje

Karel Van der Slotenstraat 112, Hofstade-Aalst

’t Bubbeltje heeft een team van 4 dynamische kinderbegeleid(st)ers die elke dag instaan voor de verzorging van uw lieveling.

Dit kinderdagverblijf voorziet opvang voor 25 kindjes en bestaat uit 2 aparte leefgroepen: de babygroep en de peutergroep.

– In de babygroep ligt de nadruk op de affectieve en motorische ontwikkeling;

– Bij de kruipertjes/lopertjes: is er aandacht om de wereld rondom hen steeds beter te leren kennen. In deze groep ontdekken kinderen dat er heel wat te voelen, te horen, ruiken, proeven en te ervaren valt. Zo krijgen ze steeds meer zicht op hoe de ‘echte wereld’ in elkaar zit.

– In de peutergroep hechten we belang aan de taalontwikkeling (voorlezen, alles benoemen,) de zelfredzaamheid, de spe(e)lontwikkeling en de dagelijkse themagerichte (knutsel)activiteiten. Concreet houdt dit in dat wij de peuter zoveel mogelijk zelfstandig willen laten leren eten, kleedjes aan- en uittrekken, zindelijkheidstraining,….
In deze groep ontdekken kinderen dat er heel wat te voelen, te horen, ruiken, proeven en te ervaren valt. Zo krijgen ze steeds meer zicht op hoe de ‘echte wereld’ in elkaar zit.

Als het weer het enigszins toelaat gaan we naar buiten om te spelen in ons afgesloten tuintje met veilige verantwoorde speeltuigen en steeds onder toezicht van een kinderbegeleidster.

’t Bubbeltje is een gezellige bubbel voor jullie kind om zich volgens zijn/haar eigen ritme te ontwikkeling op alle vlakken en uiteraard om veel plezier te maken met de vriendjes!

’t Bubbeltje
Karel Van der Slotenstraat 112, Hofstade-Aalst
Openingsuren

 

MA - VRIJ

07:00 - 18:00