’t Klaroentje

’t Klaroentje

Kareelstraat 34, 9300 Aalst

’t Klaroentje heeft een team van 8 dynamische kinderbegeleid(st)ers die elke dag instaan voor de verzorging van uw oogappel.

Dit kinderdagverblijf voorziet opvang voor 48 kindjes en bestaat uit 3 verticale leefgroepen, gemixt in leeftijd. In elke leefgroep zijn baby’s, kruipertjes/lopertjes en peuters.

Bij de baby’s ligt de nadruk op de affectieve en motorische ontwikkeling.

Bij de kruipertjes/lopertjes is er aandacht om de wereld rondom hen steeds beter te leren kennen. In deze groep ontdekken kinderen dat er heel wat te voelen, te horen, ruiken, proeven en te ervaren valt. Zo krijgen ze steeds meer zicht op hoe de ‘echte wereld’ in elkaar zit.

Bij de peuters hechten we belang aan de taalontwikkeling (voorlezen, alles benoemen,) de zelfredzaamheid, de spe(e)lontwikkeling en de dagelijkse themagerichte (knutsel)activiteiten. Concreet houdt dit in dat wij de peuter zoveel mogelijk zelfstandig willen laten leren eten, kleedjes aan- en uittrekken, zindelijkheidstraining,…

Als het weer het enigszins toelaat gaan we naar buiten om te spelen in ons afgesloten tuintje met veilige verantwoorde speeltuigen en steeds onder toezicht van een kinderbegeleidster.

’t Klaroentje is een gezellig nest voor jullie kind om zich volgens zijn/haar eigen ritme te ontwikkeling op alle vlakken en uiteraard om veel plezier te maken met de vriendjes!

’t Klaroentje
Kareelstraat 34, 9300 Aalst
Openingsuren

 

MA - VRIJ

07:00 - 18:00